top of page

Advies- en investeringspartijen

NovaSole3.webp
praeter.png

Bent u zelf adviseur of heeft u interesse om mee te werken aan SolarCity Den Haag? Neem dan contact op met ons! 

Groendus is actief in het gehele spectrum dat hoort bij duurzame-energie-projecten: van het idee tot en met de daadwerkelijke realisatie en exploitatie. Hierbij koppelt zij lokale productie aan lokale afname en lokaal geld. Voor het verduurzamen van de gebouwde omgeving maakt Groendus gebruik van zonnepanelen, warmtepompen, LED-verlichting, smart-energy-toepassingen, batterijen, isolatiemaatregelen en laadpalen.

​Groendus werkt in heel Nederland voor iedereen met een verduurzamingswens. In de praktijk zijn dit meestal gemeenten, provincies, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bedrijven of lokale energie-initiatieven.

Adviseur: Joost Mulder

Email: Joostmulder@Groendus.nl

Tel: 06 113 476 02

 

 

Novasole is een software/advies bedrijf uit Den Haag. We leveren software aan voornamelijk bedrijven die actief zijn in de (zonnepanelen) PV-branche. Een bekend product is onze Dakscan App die ook op SolarCity Den Haag is terug te vinden. Het quickscan rapport dat uit de Dakscan App te downloaden is geeft heel snel een eerste inzicht in de mogelijkheden die zonnepanelen bieden op het dak van een geïnteresseerde.

Adviseur: Roel Pronk

Email: Roel@novasole.nl

Tel: 06 184 725 03

 

Advies en begeleiding bij verduurzaming van het energieverbruik van vastgoed. Voor bedrijven en investeerders. Praeter werkt op projectbasis voor haar opdrachtgevers, geeft advies en ontzorgt bij de implementatie. Wij helpen u te besparen op uw energienota, te voldoen aan (toekomstige) wet- en regelgeving, en bij te dragen aan een schoner milieu. Vaak door aanleg van zonnepanelen op uw dak, maar ook door toepassing van andere energiebesparende maatregelen. Denk bijvoorbeeld aan innovatieve isolatie-oplossingen en infrarood-verwarming die alleen daar verwarmt waar u dat wil.

Praeter is een Haags bedrijf gevestigd in de Scheveningse haven. De leiding bestaat uit Paul en Bastiaan Stevens, Tom Groos en Kees Ekelmans; samen goed voor ruim 80 jaar ervaring in projectontwikkeling, het grootzakelijke bedrijfsleven en duurzaamheidsoplossingen.

Inzichtelijk & begrijpelijk advies en onafhankelijk van leveranciers. We begeleiden van haalbaarheid tot realisatie, inclusief financiering. Praeter maakt keuzes inzichtelijk en begrijpelijk: wij snappen dat investeringen in duurzaamheid voor velen geen dagelijkse kost zijn. Daarom helpen wij keuze te maken op basis van vooraf berekende rendementen. Bovenal zijn wij volledig onafhankelijk: wij werken voor onze klanten en verdienen niet aan de materialen of partners die wij aanbevelen. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan aan de basis van onze adviezen.

 

Goed advies en gedegen begeleiding; voor een fractie van de besparing die u realiseert. Meer weten? www.praeter.nl of bel 070-239 01 04.

Adviseur: Tom Groos

Email: Tom@Praeter.nl

Tel: 06 282 329 01

Logo beeldmerk primair.png
bottom of page