E-Mobility Energy

Voor innovatieve en toekomstgerichte bedrijven

 

E-Mobility Energy levert duurzame eigen energie-opwek door middel van zonne installaties voor praktisch alle bedrijfsdaken. Daarnaast bieden wij concepten aan voor elektrisch vervoer en laadpalen.

Geen investering benodigd vanuit uw organisatie, wij verzorgen de aanleg en, indien gewenst, de financiering van de gehele installatie. U betaalt alleen voor de afgenomen duurzame energie.

Wij richten ons op innovatieve en toekomstgerichte bedrijven. Met de installatie wekt u uw eigen duurzame energie op.

Daarnaast is het onderscheidend om met een eigen laadpaal inclusief tankpas abonnement de relatie met uw elektrisch rijdende klanten te verstevigen.

Onze gerealiseerde projecten kunt u zien op Den Haag Forepark en bedrijventerrein Zichtenburg bij onze klanten Riva Groep met de bedrijven Wittebrug en Peugeot DAVO, en binnenkort Sligro Den Haag. In Amsterdam op het nieuwe hoofdkantoor van Koomen Installatie in Diemen.

Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen voor een kennismaking, wij verrassen u graag met onze persoonlijk lange ervaring in deze sector en hoge standaarden bij de aanleg van zonne-installaties. 

Gerard van der Sande

Directeur E-Mobility Energy B.V.

gvandersande@e-mobilityenergy.nl of direct op 06-10887711

www.e-mobilityenergy.nl