top of page

Gratis dakscan

Een dakscan geeft u een eerste inzicht in de mogelijkheden voor zonnepanelen op het dak van uw bedrijf. In slechts drie minuten ziet u globaal uw opwekpotentie, wat dit gaat kosten en aan wat voor terugverdientijd u moet denken. Deze dakscan dient als eerste oriëntatie voor uw zonpotentieel, wanneer de uitkomst positief is adviseert SolarCity Den Haag u om een quickscan of haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren voordat u over gaat tot het plaatsen van zonnepanelen.

Voor de mobiele versie van de dakscan: Klik hier. 

Werkt de dakscan niet?

Laat uw email hieronder achter en

wij sturen de dakscan na.

Het kan zijn dat we geen dakvlakken voor uw pand beschikbaar hebben. Dit kan de volgende redenen hebben:

  • Het kan voorkomen dat uw pand (nog) niet in de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) staat we kunnen dan geen dakvlakken aan uw pand koppelen;

  • Wanneer uw pand of delen ervan in de laatste 5 jaar zijn gebouwd, kan het zo zijn dat de dakvlakken data nog niet up to date is;

  • Tot slot kan het zo zijn dat er voor uw pand door een meetfout geen goede LIDAR data beschikbaar is, uit deze LIDAR data halen wij uw dakvlakken.

 

Mocht bovenstaande het geval zijn of kunt u om wat voor reden dan ook de online Quickscan zelf niet uitvoeren en wilt u wel het vrijblijvende Quickscan rapport ontvangen? Laat uw gegevens bij ons achter en we sturen u een het rapport na.

bottom of page