top of page

Gratis online dakscan

Een van de belangrijkste aspecten van SolarCity Den Haag is om u een inzicht te geven in de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw dak. Om u hiermee op weg te helpen kunt u een gratis dakscan uitvoeren.

 

Een dakscan geeft u een eerste inzicht in de mogelijkheden voor zonnepanelen op het dak van uw bedrijf. In slechts drie minuten ziet u globaal uw opwek-potentie, wat dit gaat kosten en aan wat voor terugverdientijd u moet denken. Deze dakscan dient als eerste oriëntatie voor het zonpotentieel van uw dak, wanneer de uitkomst positief is adviseert SolarCity Den Haag u om een quickscan of haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren voordat u over gaat tot het plaatsen van zonnepanelen.

Hoe ziet een dakscan er uit?

1. Selecteer uw dak

De eerste stap van de dakscan is het invoeren van uw adresgegevens. Hier vult u de adresgegevens in van het pand waarvan u de zonpotentie wil weten. Na het invullen van uw gegevens krijgt u uw pand te zien, opgesplitst in dakvlakken. U selecteert de dakvlakken die van toepassing zijn door er op te klikken. Wanneer de juiste dakvlakken zijn geselecteerd klikt u op 'ga verder'.

Dakscan 2.PNG

3. Zie uw besparing

Wanneer u uw gegevens heeft ingevuld ziet u direct wat u kan besparen met zonnepanelen. Wij doen er alles aan om deze informatie zo waarheidsgetrouw mogelijk te maken, maar wanneer u echt zeker weten wat de potentie van uw dak is adviseren wij om een quickscan of haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren door een van onze partners.

Dakscan 1.png

2. Voer uw elektra-verbruik in

Deze informatie is nodig om te bepalen wat het beste aantal zonnepanelen is in uw situatie. Door het aantal panelen af te stemmen op uw verbruik heeft u maximaal profijt van de salderingsregeling. Wanneer u aangeeft een grootverbruikersaansluiting te hebben, en dus gebruik te maken van de SDE-subsidie, wordt het aantal panelen hierop geoptimaliseerd. Wanneer u uw verbruik niet bij de hand heeft kunt u ook uw verbruik laten inschatten op een van de van tevoren ingestelde verbruiksprofielen. Vervolgens klikt u op bereken besparing

Dakscan 3.PNG
bottom of page