GroenLeven

GroenLeven ontwikkelt zonneparken en grootschalige zonnedaken

GroenLeven creëert, ontwikkelt, bouwt en exploiteert grootschalige zonnedaken en zonneparken. Daarbij denken we zoveel mogelijk vanuit People, Planet en Profit.

 

Gebaseerd op onze ervaring en de aanbevelingen van klanten, partners, toeleveranciers en netwerkbedrijven kunnen we zeggen dat we een autoriteit zijn in de markt voor zonne-energie. We zijn in staat om op vrijwel elke (uitdagende) locatie, zoals daken, braakliggende kavels, voormalige gemeentelijke- en provinciale stortplaatsen, parkeerplaatsen en op water zonneparken te bouwen.

Zonne-energie op uw dak

Heeft u een groot dak van minimaal 1.000 m2 geschikt voor zonnepanelen en wilt u profiteren van zonne-energie? GroenLeven helpt u dan graag! U kunt bij GroenLeven zonnepanelen op uw dak kopen, maar u heeft ook de mogelijkheid om uw dak te verhuren aan GroenLeven.

Zonnepanelen kopen bij GroenLeven

Wilt u graag een zonne-energiesysteem kopen? GroenLeven regelt alles voor u van A tot Z. Van het aanvragen van subsidie tot en met de realisatie en het onderhoud van het systeem: onze werkwijze kenmerkt zich door ontzorgen. U ontvangt van ons een geheel vrijblijvende en persoonlijke offerte, die tijdens het bezoek van onze adviseur uitgebreid toegelicht zal worden. Wilt u graag een offerte ontvangen? Vul uw gegevens in, in het formulier onderaan deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dakhuuroplossing GroenLeven

Investeren in duurzame oplossingen is zeer kostbaar en wordt daarom vaak op de lange baan geschoven. Met de dakhuuroplossing van GroenLeven kunt u direct kosteloos duurzaam ondernemen en verdient u met het beschikbaar stellen van uw dak. Kortom, duurzaam ondernemen zonder te investeren, zonder zorgen en met directe financiële beloning.