top of page

Installateurs

20181122-logo-exasun-fullcolour.png

Bent u zelf adviseur of heeft u interesse om mee te werken aan SolarCity Den Haag? Neem dan contact op met ons! 

EXASUN is een innovatieve Nederlandse producent van zonnepanelen (PV). Wij produceren Glas-Glas zonnepanelen met een hoge efficiency en lange (30jr+) levensduur, op onze eigen productielijn te Den Haag - Ypenburg.

Naast het ‘standaard-formaat’ X-Glass paneel produceren wij innovatieve BIPV panelen voor een waterdicht PV dak. Projecten voor seriematige woning(ver)bouw tot particuliere woningen.

Met twee innovatie awards op zak voor respectievelijk PV- en kleurtechnologie, maken we Den Haagse daken mooier met in het dak verwerkte zonnepanelen in de kleur van uw dak of pannen (bv terracotta).

Door het toepassen van hoge kwaliteitsmaterialen kan een lange levensduur worden gegarandeerd waarmee de laagste kosten van zonnestroom (€/kWh) worden bereikt.

Solar-Engineers.jpg

Sinds 2010 zijn SolarEngineers de PV specialist in het van A tot Z leveren van maatwerk zonnestroom systemen met de hoogste klanttevredenheid in Zuid-Holland en de aangrenzende provincies. Dat doen wij door onze inmiddels >2.000 particuliere en zakelijke klanten uit met name het hogere segment volledig te ontzorgen. Hiervoor maken wij intensief gebruik van unieke IT oplossingen, leveren we alleen kwalitatief hoogwaardige producten en werken we alleen samen met betrouwbare leveranciers en installateurs die dezelfde kernwaardes in hun DNA hebben. Zo waren wij de eerste in Nederland met een dakscan, waren wij de eerste die een dak volledig renoveerde met zonnepanelen in de kleur en formaat van de dakpan, zijn wij exclusieve dealer van Winaico, LG, Panasonic, Solarwatt en SunPower en waren wij de eerste met een certificeerde opbrengstberekening.

logo-energie_0014_Innova.png

Met ruim 10 jaar ervaring in de energiebranche is Innova energie met onze ruime kennis en ervaring voor onze klanten een stabiele leverancier en partner in energiezaken.

Het is onze missie om onze klanten bewust met energie om te laten gaan en ze een afgewogen keuze te laten maken op basis van gemak, duurzaamheid, prijs en innovatie.

Onze visie is dat wij willen voorzien in energieoplossingen die duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar zijn én opbrengsten geven voor de ondernemer, de consument, de gemeenschap en de economie.

Wij willen onze klanten helpen om een actieve bijdrage te leveren aan de energietransitie en aan alle energiedoelen voor een duurzame samenleving.

Makkelijk, Duurzaam, Besparen met een vleugje Innovatie.

Door duurzame innovatieve oplossingen makkelijk te maken kunnen we energie, tijd en geld besparen. Onze kernwaarden overlappen elkaar op veel punten, dit maakt dat de waarden elkaar versterken en aanvullen. Zo kunnen we onze missie en visie waarmaken en samen met u werken aan een duurzame toekomst.

0.png

Wij De Duurzame Mannen, geloven in een betere manier om onze huizen en bedrijfsgebouwen te voorzien van stroom en tegelijkertijd bij te dragen aan een schonere planeet.

Wij doen dit door het plaatsen van zonnepanelen en andere energie besparende producten.

 

Waarom De Duurzame Mannen? Wij maken het makkelijk. Uw ervaring is onze hoogste prioriteit, voor ons begint het met het moment dat u contact met ons opneemt. Ons team zal uw zorgen volledig uit handen nemen. Of het nu gaat om een zonnepaneel systeem van 150 panelen of een project van 5000 Zonnepanelen wij bij de duurzame mannen kunnen uw project aan.

bottom of page