Praeter

Advies en begeleiding bij verduurzaming van het energieverbruik van vastgoed. Voor bedrijven en investeerders. Praeter werkt op projectbasis voor haar opdrachtgevers, geeft advies en ontzorgt bij de implementatie. Wij helpen u te besparen op uw energienota, te voldoen aan (toekomstige) wet- en regelgeving, en bij te dragen aan een schoner milieu. Vaak door aanleg van zonnepanelen op uw dak, maar ook door toepassing van andere energiebesparende maatregelen. Denk bijvoorbeeld aan innovatieve isolatie-oplossingen en infrarood-verwarming die alleen daar verwarmt waar u dat wil.

Praeter is een Haags bedrijf gevestigd in de Scheveningse haven. De leiding bestaat uit Paul en Bastiaan Stevens, Tom Groos en Kees Ekelmans; samen goed voor ruim 80 jaar ervaring in projectontwikkeling, het grootzakelijke bedrijfsleven en duurzaamheidsoplossingen.

Inzichtelijk & begrijpelijk advies en onafhankelijk van leveranciers. We begeleiden van haalbaarheid tot realisatie, inclusief financiering. Praeter maakt keuzes inzichtelijk en begrijpelijk: wij snappen dat investeringen in duurzaamheid voor velen geen dagelijkse kost zijn. Daarom helpen wij keuze te maken op basis van vooraf berekende rendementen. Bovenal zijn wij volledig onafhankelijk: wij werken voor onze klanten en verdienen niet aan de materialen of partners die wij aanbevelen. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan aan de basis van onze adviezen.

 

Goed advies en gedegen begeleiding; voor een fractie van de besparing die u realiseert.

Meer weten? www.praeter.nl of bel 070-239 01 04.