Verenigingen en publieke organisaties

GemeenteDenHaag.jpg

Gemeente Den Haag geeft actief invulling aan het klimaatakkoord van Parijs. Dat doen we op z’n Haags, van onderop, samen met bewoners en lokale ondernemers. Deze periode zetten we betekenisvolle en concrete stappen naar het doel van een klimaatneutrale stad in 2030. Ook in deze grote uitdaging zien we win-winsituaties. Ondernemerschap van burgers en organisaties, of dat nu commercieel is of coöperatief, wordt een belangrijke pijler van de transitie. Daarbij ondersteunen we hen actief, onder andere  via SolarCity Den Haag.

Businessclub Ypenburg.png

Businessclub 070 is een laagdrempelige en vernieuwende businessclub zonder al te veel verplichtingen, waar zeker niet alleen het versterken van het relatienetwerk voorop staat, maar tevens het behartigen van ondernemersbelangen op lokaal niveau.

 

Deze combinatie maakt het voor u de moeite waard om deel te nemen, sterker nog; voor ondernemers uit de regio is deelname een must! Bij ons krijgen alle ondernemers – ongeacht de omvang van het bedrijf – een warm welkom. Samen kunnen wij elkaar versterken.

MKB Den Haag.png

MKB Den Haag onderscheidt zich als een inhoudelijke gesprekspartner binnen Den Haag als het gaat om belangrijke thema’s voor ondernemers. Door een gerichte lobby behartigen we de belangen van het Haagse MKB, waarbij wij verder gaan dan alleen de belangen van onze eigen leden.

 

Wij doen dit omdat wij vinden dat een gezonde stad alleen maar mogelijk is als deze stad een vitale economie heeft. Niet alleen tijdens onze netwerkbijeenkomsten en kennissessies, maar ook daarbuiten verbinden wij continue het bedrijfsleven, overheid, onderwijs en maatschappelijke instellingen met elkaar.