Wat doen we?

SolarCity Den Haag is een initiatief van Greenspread, in samenwerking met de gemeente Den Haag. SolarCity Den Haag heeft als doel het gebruik van duurzame energie in de gemeente Den Haag een boost te geven, gebruik makend van (provinciale) subsidies. We zetten voornamelijk in op zon, van gas los en ledverlichting.

1

Opstellen business case

Greenspread maakt een technische intekening op basis van uw energie-gegevens en gedetailleerde, recente satellietfoto's en eventueel een locatieonderzoek uit. Op basis daarvan maken we een op maat gemaakte business case uit, die u onder meer vertelt wat het projectrendement en de terugverdientijd zouden zijn.

2

Subsidieaanvraag en financiering

Wij vragen voor u de relevante subsidies aan, zoals de SDE+. Wilt u wel zonne-panelen, maar niet zelf investeren? Dat maakt Greenspread mogelijk via een lease. Wij betalen dan alle zonnepanelen en blijven 15 jaar eigenaar van de installatie en verzorgen daarbij het onderhoud.

3

Project-ontwikkeling

Greenspread kan u gedurende het hele ontwikkeltraject ontlasten als projectmanager. Na een haalbaarheids-onderzoek nemen wij graag de coördinatie voor het inkooptraject op ons, evenals de bouwbegeleiding en een technische due diligence.

4

Onderhoud en monitoring

Om ervoor te zorgen dat uw systeem conform of boven verwachtingen presteert, zal er de nodige aandacht aan moeten worden besteed. Middels een onderhoudscontract verzorgt Greenspread onderhoud en service, administratie en rapportage. Dagelijks wordt de energieproductie gemonitord.

Presentatie

SolarCity Den Haag en informatie over SDE+

Presentatie

Uitleg over

online quickscan

Meer weten over hoe wij u kunnen helpen?
Den Haag verduurzamen doen we onder andere met:

Contact

Fonteinkruid 6A

3931 WX Woudenberg

Tel: 085 – 401 34 70
info@greenspread.nl

© 2019 by SolarCity Den Haag. Proudly created with Wix.com